İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - YAVUZ SELİM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

YAVUZ SELİM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Cennet Mahallesi Yavuz Selim Caddesi No38 K.Çekmece/İSTANBUL
Vizyon
Milli Eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda ilerlemeyi hedef edinen, İnsanı Rabbinin arı duru mesajıyla buluşturmayı en büyük vazife edinen, servetin ve gücün mülk değil emanet olduğunun farkında olan, halka hizmet etmeyi Hakk’a hizmet etme bilinciyle hareket eden bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi, Kültürel mirasımıza sahip çıkan, insanlığın temel değerlerini korumayı ilke edinen, Ümmet-i Muhammed’in tarihteki saygın konumunu yeniden yakalayarak tüm insanlığın güven ve huzur içerisinde, şefkat ve adalet ilkesiyle bir arada yaşayabilmesine yönelik çabalara katkı sağlamak.
Ulaşım
Metrobüs ile Cennet Mahallesi Durağı´a 800 metre uzaklıktadır. (Eski Adliye Binası) Ayrıca Sefaköy-Taştepe minibüsleriyle Cennet Kültür ve Sanat Merkezi´nde inerek 2 dakikalık yürüme mesafesi ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Öğrenci servisimiz bulunmamaktadır.
İlçe Merkezi´ne yakın